Perfecte toegang tot de premium-klasse

Luxe is niet een kwestie van grootte. Het bewijst is de Concorde Credo : Hij heeft alle kwaliteiten die ook grote Concorde motorhomes karakteriseren. Nu hebben we ons instapmodel volledig herzien. Nieuw is bijvoorbeeld, het exterieur een kleine maar kenmerkende voor- en achterkant en een basis chassis met een bijzonder hoge belasting. Er zijn ook een aantal nieuwe technische innovaties toegevoegd naast de bekende hoogwaardige apparatuur . Typische Credo typische Concorde.

Ongelooflijk ruim, echt luxueus

De voordelen van een premium camper komen ook tot uiting in de details. Bijvoorbeeld, de hoofdruimte, dankzij een comfortabel hoogte van 3,25 meter, een Alde warm water verwarmingssysteem voor een perfect binnenklimaat, het Concorde One Level Concept met een doorlopende dubbele vloer met een dikte van 350mm en een hoogwaardige wand- en plafondbekleding voor optimale isolatie en demping. Bijna overbodig om te zeggen dat de nieuwe Credo alle functies heeft.

Uitvoering

Comfort vanaf het begin.De intelligente interieurconcept van de Concorde credo houdt functionaliteit en comfort perfecte in balans . De ergonomisch gevormde zitgroep en lichtgewicht meubilair in kwalitatieve Wenge uitstraling met hoogglans deurkasten van Senosan in Creme Wit zijn net zo standaard als de door Concorde ontwikkelde soft walk- vloer met hoge waarden voor loop comfort, isolatie en duurzaamheid.

Het nieuwe gemak van het koken

Een duidelijk engagement voor kwaliteit en functionaliteit is de nieuwe keuken van de Concorde Credo. Voorzien van Apothekers laden met servo en soft sluiting, een intelligent systeem voor afvalbeheer en het mineraal aanrecht met zijn ingevormde rvs spoelbak zetten standaarden in gebruik van ruimte, design en gebruikersvriendelijkheid in deze klasse . Zij creëren de ideale omstandigheden voor het bereiden van zelfs meergangen gerechten.

Zo comfortabel dat u snel uw vakantie kan verslapen

De slaapkamer. Het slaapgedeelte, door een schuifdeur gescheiden van de woonkamer belooft een perfecte ontspanning. Ten eerste zijn er de verschillende alternatieven bedden met ruime ligruimte. Afhankelijk van het grondplan heb je de keuze tussen een dwars bed met hoofdeind achterin of twee enkele bedden en een optioneel neerklapbaar bed. Wat ze allemaal gemeen hebben is het Concorde Comfort Plus Bed System, een perfecte combinatie van lattenbodem en koudschuimmatras voor een zeer goede nachtrust. Talrijke LED-spots en indirecte verlichting zorgen voor een aangename(lees)licht.

Badkamer ideeën voor de hoogste eisen

De badkamer. Het slimme ontwerp van de badkamer creëert een enorme gevoel van ruimte - zij het als een ruime badkamer (plattegronden 761 H, 791 L, 841 L en 841 M) of als een premium badkamer (plattegronden 790 H en 840 L). Pompen en leidingsystemen zorgen in ieder Badvariant voor een waterdruk die u van thuis gewend bent. De grote kledingkast en een aparte kleedruimte voltooien de badkamer.


Zo perfect moeten vormen zijn
De plattegronden. Vier bewezen en twee nieuwe varianten van een lengte 7,69 tot 8,49 meter : de contouren van het Credo zijn tot in het kleinste detail doordacht, en combineren zo een royale indruk van de ruimte met een tot in de puntjes geperfectioneerde functionaliteit. Comfortabel reizen in perfecte vorm.

Prijslijst


Catalogus


Plattegronden


 

Op zoek naar een leuke job? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

Carrosseriebouwer  Automonteur
Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata