LINER CENTURION 1060 Q

Een niet te evenaren Comfort, geweldige rijkelijke voorzieningen, onovertroffen voertuigtechnologie: De nieuwe Concorde Liner Centurion is de eerste Concorde met een hydraulisch uitschuifbare zijwand. Het uitschuifbare deel vergroot de reeds ruime woonkamer nog eens. Deze is als optie verkrijgbaar.

Woonwerelden

Interieur design in perfectie: Directe en indirecte LED-verlichting baadt bovenkastjes in Beige hoogglans en meubelfronten met fijne Noce echt houtfineer in een aangename lichtinval.

Leer, stoffen en kussens

Concorde maakt gebruik van hoogwaardige materialen, zorgvuldig vervaardigd of verwerkt door geselecteerde ambachtelijke bedrijven. Een innovatieve impregnatie maakt de overtrekken water- en vuilafstotend.

Neerklapbaar bed

Het elektrische lift bed met zijn XL-afmetingen van 2 x 1,60 m kan gemakkelijk worden verhoogd en verlaagd door het indrukken van een knop. Het is verkrijgbaar als optie voor zowel de Concorde Liner en Centurion.

Keuken

De keuken met mineraal werkblad met naadloos ingebouwde spoelbak en optionele keramische kookplaat creëert perfecte omstandigheden voor de ambitieuze kok.

LINER CENTURION 1020 G

Net zo luxe als de 1060 Q, maar niet zo lang. Niet alleen binnen een ruimte spaarder, maar ook in de achterkant: De garage heeft voldoende ruimte voor een Smart, twee fietsen en kamperen meubels.

Prijslijst


Catalogus


Plattegronden


 

Op zoek naar een leuke job? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

Carrosseriebouwer  Automonteur
Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata