Nu al een moderne klassieker

De derde generatie van Charisma markeert een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van de geschiedenis van de luxe camper. Als eerste voertuig in het nieuwe, progressieve Concorde Design staat de Concorde charisma aan het begin van een tijdperk. Het geavanceerde ontwerp, intelligente technologie en compromisloze comfort zijn de stijl voor de premiumklasse.

Bewezen concepten zoals een constructie bestaande uit dubbele aluminium sandwichpanelen voor een maximale isolatie prestaties werden gehandhaafd. Toegevoegd aan trendsettende innovaties - zoals de bijzonder indrukwekkend en suite badkamer in de nieuwe Charisma 905 L. Hiermee kun je nu kiezen uit zes plattegronden op twee charisma chassis.

Vrijgevigheid creëert een enorme vrijheid

Een woonlandschap, wat typisch is voor een Concorde Premium Camper: ruim bemeten, meubilair van hoge kwaliteit, enorm comfortabel. De zithoek wordt afhankelijk van het model als een bar versie of met een vijfde plaats in de lounge-versie aangeboden. Voor nog meer vrijheid bij het reizen laten bestuurder- en passagiersstoel zich perfect integreren in de woonkamer. Het ruime indruk komt mede door het Concorde One Level Concept met een doorlopende vlakke vloer vanuit de cabine tot aan de slaapkamer.

Functionaliteit bevordert de passie voor het koken

Zo maakt koken echt plezier: In de ruime keuken tovert u heerlijke menu's op tafel. Dankzij het bijzonder lichtgewicht ontwerp , weegt de gehele faciliteit bijna 30 kilo minder dan het voorgaande model van vorig jaar. Volledig uitschuifbare apothekers kasten bieden veel bergruimte. De uitzonderlijke hoogwaardige keukenapparatuur zijn ergonomisch geïntegreerd . De ruime koelkast en het minerale aanrecht met verzonken rvs spoelbak maakt niet iedereen tot topkok, maar u kookt in ieder geval wel in een topkeuken.

Comfort kunt zelfs voelen als je slaapt

Welkom in het fantastisch comfortabel slaapgedeelte! Het kwalitatieve Concorde bed-systeem met De-luxe matras en stabiele latjen bodem is zo comfortabel dat je het niet leuk vindt om op te staan. Een indrukwekkend gevoel van ruimte is wat je aantreft niet alleen in opslagruimten maar ook bij de dimensies van het bed. In deze camper voel je je als in een vijf sterren suite.

Ontspanning is een kwestie van kwaliteit

Begin de dag in een wellness oase! De smaakvol ingerichte badkamer - optioneel met apart toilet - strekt zich uit over de gehele breedte van de Charisma en creëert een heel nieuw gevoel van ruimte. Geniet van de hoogwaardige apparatuur met roestvrij stalen fittingen van Hansgrohe en oppervlakken, wastafel en douchebak gemaakt van edelsteen. Overigens, dankzij de standaard 380-liter watertank bent u voor lange tijd onafhankelijk van externe watertoevoer. U kunt in de grote douche niet alleen ontspannen maar ook lang douchen.

Prijslijst


Catalogus


Plattegronden


 

Op zoek naar een leuke job? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

Carrosseriebouwer  Automonteur
Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata