Carrosseriebouwer

Als carrosseriebouwer bij Hans Deckers Bedrijfswagens en Markim Carrosseriebouw ben je de hele dag bezig ombouw van unieke bedrijfswagens. Koelwagens, Dubbelcabines, opbouw van chassis cabine voertuigen en onderbouw van luchtvering.

Ben jij de persoon die wij zoeken met twee rechter handen? Laat je je door niets liever omringen dan door nieuwe en gebruikte Mercedes-Benz bedrijfswagens? Dan kan Douwe niet wachten om kennis met je te maken!

Hans Deckers Bedrijfswagens en Markim Carrosseriebouw is niet alleen dé specialist in Mercedes-Benz bedrijfswagens en Concorde campers. Klanten kunnen bij ons ook terecht voor luchtvering, koelwagen ombouw, dubbel cabines, reparatie en schade herstel.

In onze nieuwe bedrijfshal ga jij o.a. de volgende werkzaamheden verrichten:

• Ombouw werkzaamheden van dubbel cabines & koelwagens.
• Vaststellen van de benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.
• Uitvoeren van periodiek onderhoud.
• Netjes afleveren van het voertuig na ombouw.

De kandidaat die wij zoeken beschikt over een afgeronde relevante vooropleiding op MBO niveau en enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare technische werkomgeving dan wel functie. 

Je hebt een goede algemene basiskennis van diverse technieken en je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je hebt een flexibele instelling en staat er voor open om in de praktijk de kennis op te doen die je nodig hebt tijdens je werkdag.

Wat bieden wij?

• Een fulltime werkweek
• De mogelijkheid je binnen het bedrijf verder te ontwikkelen door training en
opleiding.
• Bij goedvinden, kans op een vaste aanstelling
• Een goed salaris, afhankelijk van kennis, opleiding, leeftijd en ervaring.
• Een informele werksfeer.

Naast een leuke functie binnen een groeiend en nieuw bedrijf bieden we jou een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioen, ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingsmogelijkheden). Je komt te werken in een enthousiast en gemotiveerd team met échte vakmensen. Je start met een tijdelijk contract dat bij goed functioneren, na afloop van het contract, kan worden omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. Ook bieden wij je mogelijkheden om je te onderscheiden in een sterk veranderende sector met voldoende carrièremogelijkheden.

 Heb je interesse in deze uitdaging?

Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op! Heb je vragen dan kun je altijd bellen met 06-13461122 of stuur een mail

 
 
 
 
 


 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata