De Concorde Liner Plus definieert de exclusiviteit in het mobile reizen

Al onze passie hebben we in de ontwikkeling van dit voertuig in het bovenste premium segment gestoken. Een technisch meesterwerk, dat u de vrije ruimte geeft waar u naar op zoek bent. In een outfit met comfort op het hoogste niveau dat nauwelijks overtroffen wordt. Dit alles en nog veel meer maken van de Liner Plus de best verkochte camper in zijn klasse.

Luxe heeft ruimte voor ontwikkeling nodig

Meer dan 7,5 ton, 11,50 meter lang en bijna 2,50 meter breed - wie de majestueuze verschijning van de Liner Plus ziet is onder de indruk. Twee sterke chassis zijn beschikbaar: We bouwen de Concorde Liner Plus op de Iveco Euro Cargo en de Mercedes Atego, waarin een 299-pk sterke lijn zes-cilinder motor voor een adequate motorisering zorgt. Adembenemend is ook het interieur van de Concorde liner Plus, waarbij de high-end inrichting en een maximaal ruimte gebruik perfect op elkaar aan sluiten. Kiest u voor een van de tien plattegronden of vertel ons welke indeling u wilt - we realiseren de droom van uw eigen premium voertuig.

Elegant

De woonkamer. Het prachtige interieur maakt het reizen in de Concorde Liner Plus een onvergetelijke ervaring. Omringd door de beste materialen van beste kwaliteit waarbij u kunt genieten van alle luxe en gemak. De meubels zijn in Wenge of Noce uitvoering beschikbaar. Voor maximaal comfort draagt ook de aangename vloer met hoog loopcomfort bij. Gemaakt van het beste parket look, of optioneel in leisteen of scheepsdek uitstraling.

Beste vooruitzichten voor een aangename reis

Ons idee om de cabine hoger te zetten, elimineert de gebruikelijke trappen naar de bestuurder cabine en zorgt voor een gelijke vloer in de hele woonkamer volledig geïsoleerd van de cabine tot aan de achterzijde, zonder te struikelen, afdalingen of uitsparingen. Hiermee heeft men ook extra ruimte en een hogere zitpositie voor een beter overzicht in het verkeer. Geluidsinstallatie en navigatiesysteem zijn ook perfect gepositioneerd.

Functionaliteit die gezien mag worden

Tot in het kleinste detail doordacht presenteert de L-vormige keuken zich in de Concorde Liner Plus. Hoogwaardige keukenapparatuur, ruime kasten en royale werkbladen voldoen aan de eisen van zelfs de meest ambitieuze chef-kok. En wie liever het koken aan andere overlaat, kan genieten van de uitstraling de keuken.

Droomlandschap in oversized

De bedden van de Concorde Liner Plus zijn zeer ruim bemeten dit geldt voor de achterste bed en voor de optionele in hoogte verstelbare bed. Het bed systemen in de ruime achterzijde zijn voorzien van koudschuim matrassen en hoge kwaliteit spiraalbodem. Voor een ontspannen en dromerige slaap.

Wellness-oase

De badkamer van de Concorde Liner Plus is vergelijkbaar met die van een vijf sterren hotel. Kwaliteit materialen, een verwarming met handdoekenrek en een grote douche zorgen voor een onvergelijkbaar aangename sfeer. Voor een verfrissende wellness-programma net zoals thuis.

Prijslijst


Catalogus


Plattegronden


 

Op zoek naar een leuke job? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

Carrosseriebouwer  Automonteur
Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata