Het nieuwe gemak van reizen

Atletisch , mooi, gewichtloos : De volledig herontworpen Concorde Carver overtuigd door bijzonder moderne lijnen.

De volledig herontworpen carrosserie met een opvallende voor- en achterzijde laat de onmiskenbare kenmerken van een nieuwe generatie van de Concorde ontwikkelaars zien. Het hoogwaardige interieur van het nieuwe ontwerp is elegant , eenvoudig en makkelijk. Gemak onderscheidt zijn ontwerp: Een intelligent gebruik van materialen vermindert het gewicht van de Concorde Carver aanzienlijk. Dat hij bovendien hoogt scoort in de techniek, functionaliteit en winterhardheid, spreekt voor zich.

Het interieur Topkwaliteit tot in het kleinste detail

De woonkamer : Het intelligente interieurconcept van de Concorde Carver houdt functionaliteit en comfort in perfecte balans . De ergonomisch gevormde zitgroep en lichtgewicht meubilair in het kwaliteive Wenge met hoogglans kast fronten in crème wit, zijn net zo standaard als de aangename vloer met de hoog loopcomfort. Optionele toevoeging van teakdeck- en leisteen -look van de vloer is ook kostbaar hout variant Noce , in combinatie met het meubilair kleppen in "high gloss" Senosan roomwit . Bij het hout Wenge heeft u een keuze tussen "high gloss" Senosan en hoogglanzenden dakkast fronten .

Heerlijk koken. Niets eenvoudiger dan dat

De nieuwe keuken van Concorde Carver is een echte lichtgewicht . Deze weegt ten slotte weegt bijna 30 kilo minder dan zijn voorganger . Vorm en functie gaan hand in hand zoals het aanrecht in de keuken met RVS kookplaat en naadloos verzonken rvs spoelbak. Exclusief design , perfecte faciliteiten en een voorbeeldige ergonomie maken het koken in de Carver een puur plezier.

Heerlijk ontspannen

Soms mag het rustig meer zijn. Bijvoorbeeld als het gaat om slaapcomfort: De bedden met lattenbodem in het nieuw ontwikkelde slaapgedeelte geven u rust en ontspanning . Alle Carver modellen zijn uitgerust met comfortabele koudschuim matrassen . Daarnaast , de bedden van plattegronden M en L zijn nu standaard uitgerust met comfortabele hoofdsteunen . Op verzoek zal een ruime vouwbed worden toegevoegd als extra slaapruimte.

Luxe in overvloed

Puur reisplezier , zelfs in de badkamer: Begin de dag fris en levendig in de nieuw ontworpen Concorde suite badkamer met aparte douche , handdoekradiator en royale spiegels. De wastafel uitgerust met een perfect passende spoelbak is voorzien van een chrome enkele hendelkraan. Tal van opbergvakken bieden voldoende ruimte voor toiletartikelen.

Prijslijst


Catalogus


Plattegronden


 

Op zoek naar een leuke job? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

Carrosseriebouwer  Automonteur
Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata