Automonteur

Als (auto)monteur ben je bij Hans Deckers Bedrijfswagens de hele dag bezig met rollend materieel. Deze bedrijfswagens, Koelwagens, Dubbelcabines, Campers zijn bedoeld om te gebruiken. Dus heb je twee rechterhanden, ben je technisch ingesteld en laat je je door niets liever omringen dan door auto's en andere voertuigen? Dan kan Douwe niet wachten om kennis met je te maken!

Wie zijn wij?

Hans Deckers Bedrijfswagens is niet alleen dé specialist in Mercedes-Benz
Bedrijfswagens en Concorde campers. Klanten kunnen bij ons ook terecht voor luchtvering, koelwagen ombouw, dubbel cabines, reparatie en schade herstel. Wij werken veelal aan nieuwe en jong gebruikte voertuigen op onze locatie in Spaubeek

Wat zijn je taken?

In onze nieuwe bedrijfshal ga jij o.a. de volgende werkzaamheden verrichten:
• Ombouw werkzaamheden van dubbel cabines & koelwagens
• Diagnose stellen bij problemen.
• Vaststellen van de benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.
• Uitvoeren van periodiek onderhoud.
• Repareren of vervangen van defecte onderdelen.
• Testen van het voertuig na reparatie.
• Netjes afleveren van het voertuig na onderhoud of reparatie.

Wie zoeken wij?

Iemand met een technische achtergrond die affiniteit heeft met auto's, metaal en techniek. Daarnaast wil je tussen de 32 en 40 uur per week werken en beschik je minimaal over MBO 3 werk- en denkniveau. Enige werkervaring is een pré, maar wij vinden het belangrijker dat je bereid bent om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Ben jij die geboren techneut met oog voor detail die met een zes voor het
geleverde werk geen genoegen neemt, dan zoeken wij jou.

Wat bieden wij jou?

Naast een leuke functie binnen een groeiend en nieuw bedrijf bieden we jou een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioen, ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingsmogelijkheden). Je komt te werken in een enthousiast en gemotiveerd team met échte vakmensen. Je start met een tijdelijk contract dat bij goed functioneren, na afloop van het contract, kan worden omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. Ook bieden wij je mogelijkheden om je te onderscheiden in een sterk veranderende sector met voldoende carrièremogelijkheden.

 Heb je interesse in deze uitdaging?

Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op! Heb je vragen dan kun je altijd bellen met 06-13461122 of stuur een mail

 
 
 
 
 


 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata