In de beste traditie

De Cruiser op Iveco chasis is de camper voor active camperrijders. Het bevat de meest unieke ervaring van 30 jaar Alkoven fabrikage. Van de vloer lay-out de maten van het bed tot het opslag concept toe, elk detail van deze camper rust op basis van meer dan drie decennia opgedane kennis. Kom aan boord en ervaar het verschil. Hier krijg je een compleet overzicht!

Het ideale huis

De woonkamer. Wonen in een Concorde met zijn rondgevormde zithoek betekent in harmonie met zichzelf en zijn omgeving leven. De ruime opzet, de uitgewerkte inrichting en ergonomisch geoptimaliseerde afmetingen van zitplaatsen en woonkamer meubels zorg, zelfs op het eerste gezicht voor een aangename en ontspannen ontspanning ervaring. De grote ramen, een groot aantal lampen en spots geven een imposante indruk van de ruimte in een lichte en vriendelijke leefomgeving.

Is er een alternatief?

De keuken. Een duidelijk engagement voor kwaliteit en functionaliteit is de keuken in de Concorde alkoof met zijn rondgevormde zithoek aan de achterzijde . Drie - pits gasfornuis , een hand bedienbare mengkraan en rvs spoelbak - zowel in de ergonomie, ontwerp en de functionaliteit stelt de ruimtelijke keuken nieuwe maatstaven . De royale opslagruimte boven en onder het mineraal keukenwerkblad maken alle kookgerei ineen handomdraai verdwijnen. De volumineuze AES- koelkast biedt u genoeg ruimte om de meegenomen producten van huis of aankopen onderweg op te slaan.

Een badkamer die zijn naam eer aan doet

De badkamer. In RRL alcove Concorde heeft het bad verhoogd tot de wellness-oase dat voldoet aan de revolutionaire premium eisen. De oplossing is even ingenieus als simpel: de badkamer gebruikt de gehele breedte met wastafel en een bijna inloopklerenkast aan de ene kant, en een comfortabel toilet en een ruime douche aan de andere kant. Hiermee staat je dagelijkse verfrissing niets meer in de weg, en behoren enig gevoel van engte tot het verleden.

Goed uitgerust op ontdekkingsreis

De slaapkamer. Zodat u na een drukke dag goed kan ontspannen en tot rust kunt komen van alles, hebben de ontwikkelaars van de meer dan royale hoogslaper aan alles gedacht. Twee comfortabele bedden met een inwendige hoogte van meer dan 800 mm geven eerder de indruk van een slaapkamer als van een hoogslaper. De aangename uitstap via een uitschuifbare trap laat de partner ongestoord slapen en zorgt tevens ervoor dat u weer veilig in uw bed terug kan.

Exclusiviteit zover het oog reikt

De woonkamer. Als u kiest voor een Concorde Cruiser doet u dit bewust als gevolg van uw ervaring. U heeft duidelijke ideeën en voorkeuren en unieke eisen: onvoorwaardelijke kwaliteit, absoluut comfort en vrijheid - dit is wat de Concorde Cruiser rijders onderscheidt.

Onafhankelijkheid is soeverein

De keuken. Om voor een luxe alkoof te kiezen getuigt van een hoge mate van individualiteit. Dit garandeert de Concorde Cruiser ook in de keuken. Een schijnbaar eindeloze aanbod van opslag ruimte, en de reusachtige AES koelkast met apart vriesvak maken u onafhankelijk van de openbare voorziening. U hoeft zich niet in te houden bij het inkopen, de ruimte opslagruimte laten het toe.

Mag het een beetje meer zijn?

De badkamer. Een beetje meer mogelijkheden, meer intimiteit, meer kast opslagruimte? Al deze eisen wordt voldaan door het nieuwe badkamer concept van Concorde Cruiser. De premie badkamer met aparte toiletruimte, een luxe douche en twee kasten is nu de norm.

De slaapkamer

Ruime bed afmetingen, in de achterzijde en in de hoogslaper, met een uitstekende bed constructie garanderen aangename dromen en een goede nachtrust. In de Concorde Cruiser zijn de slaapkamer versies flexibel gehouden. Of u nu kiest voor twee aparte bedden of een dwarse bed achterin. Een onvergetelijk slaapcomfort heeft u in alle varianten zeker.

Plattegronden


 

Op zoek naar een leuke job? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

Carrosseriebouwer  Automonteur
Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata