Onafhankelijkheid

Een bovenslaper van de absolute premium class , ideaal voor individualisten : de Cruiser combineert luxe en prestaties perfect. In hem onze unieke know- how van 30 jaar ervaring in Alkovenbau . En de wetenschap dat men het beste nog verbeteren kan. Zo wordt de gehele opbouw nu met lichtgewicht sandwich panelen geproduceerd, waarbij de huidige Concorde Cruiser 45 kg minder weegt.

Krachtig en vol overtuigende ideëen

Voel pure vrijheid. De Concorde Cruiser maakt indruk met onstuitbare kracht en hoogste functionaliteit. U heeft de keuze uit drie plategronden op basis van de Mercedes Atego. De hoge zitpositie creëert optimale zichtbaarheid en verhoogd daardoor de verkeersveiligheid. Meer kenmerken van de Concorde Cruiser is zijn absolute wintervastheid, vier comfortabelen hoogslaap bedden en in het achtersteven en een doordacht opslagconcept.

Ruim in comfort en uitrusting

De woonkamer. Gun uzelf een reis waarbij u geen comfort hoeft te missen. In een ruime en elegante woonkamer met meubilair van hoge kwaliteit is de Concorde Cruiser naast Wenge ook optioneel uitgerust met het exclusieve Noce hout. Het kostbaare Noce hout is alleen in combinatie met het meubilair "high gloss" Senosan roomwit verkrijgbaar. Voor maximaal comfort standaard draagt o.a. de aangename vloer met de hoogste cijfers in loopcomfort bij.

Eindeloos variabel, oneindig veel opslagruimte

Creatieve koken betekend ook afwisseling - zelfs onderweg. Aanpassingsvermogen is dan ook het overheersende element in de keuken : perfect geïntegreerd keukenhulp , het groote minerale aanrecht en een intelligente opslag creëren volledige onafhankelijkheid tijdens het reizen.

Ontspannen van alle vrijheden genieten

De hoogslaper is de favoriete plek van kinderen in een camper - bij de Concorde Cruiser is geld dit ook voor volwassenen : 70 centimeter binnen hoogte met voldoende hoofdruimte . De hoogslaper en het achterbed zijn uitgerust met het Concorde comfortabele matrassensysteem . En als u s 'nachts het bed uit moet, dan zorgt de optionele vloerverwarming ervoor dat u geen koude voeten krijgt.

Groote garandeert onafhankelijkheid

Ook in het ruime Premium badkamer met tegenoverliggende douche en toilet verrast de Concorde Cruiser met bijzonder hoogwaardige apparatuur. Vers en grijs water tanks zijn meer dan voldoende gedimensioneerd.

Diversiteit, aangepast aan uw wensen

Een chassis met een imposante gewichtsklasse : De Mercedes - Benz Atego heeft een totaalgewicht van maximaal twaalf ton. U heeft de keuze uit totaal drie plattegronden verkrijgbaar met twee bed varianten achterin. U kunt kiezen tussen de standaard zitgroep en rondezitgroep

Prijslijst


Catalogus


Plattegronden


 

Op zoek naar een leuke job? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

Carrosseriebouwer  Automonteur
Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata